civilengineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sosyal medya yönetim aracı hocam, pek çok sosyal ağınızı (face, twit, insta, linked, pint vb.) payşaımları toplu olarak tek bir araç üzerinden yapabiliyor, ileriye yönelik zamanlayabiliyor, ayrıca yayın akışınızı izleyebiliyorsunuz.

Sosyal medyayı çok kullanan birisiyseniz, ve pek çok sosyal ağınız var ve düzenli paylaşım yapacaksanız, bu gibi araçlar olmadan hepsini manuel yönetmek mümkün değil. Hootsuite tarzı araçlar bu işe yarıyor.

örneğin, bu ay yapılacak bağlantı paylaşımlarını .csv formatında hazırlıyorsunuz, import ediyorsunuz, gün gün saat saat tıkır tıkır paylaşılıyor. Sosyal medya danışmanları bu ve benzeri araçlar ile yönetiyor sitelerin sosyal ağlarını
Çok güzelmiş o zaman Evet benim şuanda söz sayfam var instagram ve facebook bağladım business manager üzerinden planlıyorum 1 haftalık paylaşımları otomatik hem instagram hem facebook da paylaşıyor fakat dediğiniz gibi twitter vs olur ise ya da birden fazla facebook instagram vs olduğunda farklı farklı yapmaktansa böyle mantıklı. Birde reklam verme konusunu gördüm sosyal medyalarda da optimizasyon vs yazıyor onu inceleyeceğim özellikle.

Çok saolun bilgilendirme için.