Site adresi : Site için istenen fiyat : 800 TL Sitenin aylık getirisi: - Sitenin açılış tarihi: 28-12-2020 Kategori, sitenin içeriği nedir: Kadın Yaşam & Sağlık Genel Blog Günlük hit sayısı: - Ziyaretçi kaynağı: ( %90 google %10 instagram ) Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 4 ay Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Hayır Sınırlama Yok Hosting dahil midir: Hayır ( sanal sunucumda barındırıyorum yeni sahibi bir hosting alana kadar idare ederim ) Banlı olduğu sponsor var mı: Tarafımca bilinen ve kontrolünü sağladığıma göre yoktur, almak isteyen kişininde kontrol etmesini rica ediyorum. Banlı olduğu arama motoru var mı: Tarafımca bilinen ve kontrolünü sağladığıma göre yoktur, almak isteyen kişininde kontrol etmesini rica ediyorum. Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Herhangi bir problem yok.
Google search console verisi ;
Anahter kelime analizleri ;
Daha bir çok kelimeden ziyaretler görmek mümkün ekleyebildiğim sayfaları yukarıda görüntüde mevcuttur.
Adsense ; ( çok kısa süredir adsense reklamları sitede gözükmekte 1 günde adsense onayı almıştır siteyi ilk kurduğumuz gibi 24 saat sonra onay aldım. )
Eklemek istediklerim ;
Site adsense hesabı + instagram hesabı ( tabikide mail ile ) komple verilecektir. Satış nedenim kız arkadaşımın projesiydi fakat işlerinden odaklanamıyor pandemi sürecinde işsizken açtığımız bir sitesiydi daha sonra işe girdiğinde bırakmak zorunda kaldı şuan bende alan adının ve yaptığım çalışmaların boşa gitmesini istemediğim için ilgilenecek hevesi olan biri sahip olsun istiyorum benimde elimde yeterince projeler var bu yüzden satışını gerçekleştiriyorum.
Rank math pro eklentisi mevcuttur her yıl ödemesini yapıyorum otomatik güncellemeleri aktif şeklinde güncelleme alıyor zaten, keyword tool sistemi mevcut bu da bir kullandığım taktik makaleleri eklerken anahtar kelimelerde destek sağlayan bir yazılımdır bunların hepsi fiyatın içinde teslim edilecektir.
İnstagram hesabı :
kadintarifleri ( tıklayarak gidebilirsiniz )
Sitemiz satılmıştır.