YaLaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam benimde limited şirketim var ama başka yerde sigortalıyım. Çıkan belge limited şirketim üzerine. Tekrar dene istersen.
mavirane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sisteme sürekli güncelleme geliyor, bu gece de geldi. Şu an tekrar denemenizi tavsiye ederim. Olmaz ise yarın 199 ile görüşürseniz yardımcı olurlar.
Bende anlamadım bu işten bir şey şirketim tüm şartları sağlıyor ama oradan alamıyorum onun yerine 1 ay önce 3 4 gün sigortamı yatıran firmadan izin belgesi alabiliyorum sistemden. Daha yeni denerim değişen bir şey olmadı. Ayrıca 199 boşuna aramayın yoğunluk nedeniyle sadece seyahat izin belgesi başvuru hattına çevirmişler 2 seçenek sunuyor sadece ya seyahat izin belgesi başvuru yapabiliyorsunuz ya da görüşmeyi sonlandır diyor seçeneklerde.