LorPeyniri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, daha önce çeşitli yerlerde iphone&icloud şifre kilit kırma gibi bir kaç içerik görmüştüm. Uzun zamandır kullanmadığım bataryası bozulan bir iphone 5s cihazım var. Telefonu açtığımda ekran kilit şifresini hatırlıyorum ancak icloud şifresini vs hatırlamıyorum.
1-)Öncelikle bu iphone cihazlar nasıl kilitleniyor? İnternette formatlandığında kilitlenir gibi bir şey duydum ama benim telefonum formatlanmadı sadece uzun süredir bataryası bitik bir şekilde duruyor.
2- )Bataryasını yenilettiğimde, telefonu normal bir şekilde kullanabilir miyim? Benden ekran kilit şifresi dışında bir şifre istenecek mi ona göre bataryayı yeniletmeyi düşünüyorum.
Hocam benim de aynı 5s cihazım vardı icloud şifresinin hatırlamamıştım ama en sonunda hatırladım açtım yalnız hatırlamadığım zamanlarda iphone müşteri hizmetleri ile görüştüğümde batarya durumunu bende sormuştum bana bizde 5s bataryası yok demişlerdi ama satılıyor mu bilmiyorum yalnız kuzenim telefoncuydu dedi abi icloud şifresini kıran var ama yüksek miktar para istiyorlar demişti