ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sıkıntı da tam olarak bu zaten gerektiğinde Kızılay'dan kan tedarik edebilen göremedim ben. Bizzat ben denk gelmesem de birçok tanıdığımdan da kan talebine karşılık ücret talep ettiklerini duydum. Benim kendi hür iradem ile vermiş olduğum kanı benim vatandaşıma para ile satacak oradan gelen geliri de saçma sapan dernek, vakıf ve kendi ülkemizin ihtiyacı varken hiç alakasız ülkelere gönderecek. Kusura bakmayın da ben böyle şaibeli bir şirkete ka nbağışı yapmam. Hem işin sağlık kısmını bir yana bırakırsak hastanelerde kan arayan hasta yakınları çok daha zor durumda çünkü çoğu kan veren bulamıyor haliyle hastaneye böyle bir talepte bulunursanız ve bir hastaya bu şekilde yardımcı olursanız emin olun manevi hazzı çok daha fazla.

Evet bu durumu yakınlarımızın yaşadığına ben şahit olmuştum. Hatta kızılayın yalı kiralaması haberi esnasında bu konu baya dillenmiştide. Bu para mevzusuna bende içerleyenlerdenim lakin verenin derdinin hayat kurtarmak alanın yakınının hayatını kurtarma derdinde olduğunu biliyor ve vazifemi yerine getiriyorum rant sağlamak adına böyle birşeyi yapıyorlarsa günahı vebali boyunlarına deyip fazla takmıyorum.