AvrupaGelinlik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok teşekkür ederim, hislerimiz karşılıklı.
@beachturk; @MSK; @maliyassi; @WAwebtr; @Single; @mrkarasabit; @chnyrdkl; @deepman; @TahsinCetinkaya; @EmirhanKaruc; @Kiraz; @Bip; @İsmetKerem; @hibravez; @kaantemiz;
Bilerek etiketlemediğim ve etiketlemeyi unuttuğum birkaç dostum var, kusuruma bakmasınlar ☺
İyi ki varsınız.
chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sağol başkan bilmukabele. kralsın, yerin ayrıdır. (Her zaman yardımcı oldun)
@beachturk; @onehost.net; @delikanli53; @Regex; (çocukluktan bu yana ) @paskevich; @TahsinCetinkaya; @MedyaXX; @AvrupaGelinlik; daha çok insan var, ama aklıma gelmiyor. ve fikirlerini beğendiğim saygı duyduğum @globaltr; @Mega; @MSK; @MertcanK; @yalinyalniz;
Etiketlediğiniz için teşekkür ederim.Sizlerde çok değerli insanalrsınız. Görmesekte oturmasakta bi kafede dostlugumuz hep ileri seviye odlu.

Bu forumda sizler gibi çok harika insanlar tanıdım. Güler yüzlü art niyetsiz temiz bir çok kişi ile dost olduk.
Dostluk, sadece yanyana olmak değil görmeden de bazı duyguları paylaşmaktır. Bu forumda bunu farkettim.

Bana taş atanlara gül verdim her daim. Ve istisnasız hepsi dost oldu. Muhabbetimizi paylaştık ve güzel bir AİLE kurduk. Amacımız önce dostluk önce muhabbet sonra iş oldu. Bu yüzden binlerce dost doldu yüreğimiz.

Bu forumda belki de 1000 - 1500 kişinin telefon numarası var rehberimde. Hepsi de muhabbetimiz dostça muhabbet ile. 3 4 yıllık mesajları bile durur Değer verip silmediğimiz için.

Biz bir aileyiz. Güzel bir aileyiz...