test yaptırdım sonucu bekliyorum pozitif cıkarsa ilaçlara başlıcam negatif çıkarsa gidip hemen röntgen falan cektiricem öksürüyorum çok çünkü
Yakın zamanda başımıza geldiğinden olaya az çok hakimim hocam. İlaçlar ağır ilaçlar yanında kan sulandırıcı almanızda fayda var ve C-D vitaminlerini eksik etmeyin günde 1 bardak limonlu su için + olarak fazlasıyla su tüketin ekstra olarak balgam sökücü kullanabilirsiniz doktora sorduğumuzda virüsü öksürükle attığımızı söylediler balgam sökücü kullanabilirmişiz o yüzden.
Doktor size ilaç vermiştir sabah 8 akşam 8 bu her günün rotası değil ilk gün sabah 8 akşam 8 fakat içerken bir anda avucunuza 8 hapı alıp içmeyin çıkarabilirsiniz daha sonrasında onu, 30 dakikaya bölüp için sonraki günler 3 er taneydi
Eğer ki daha sonuç çıkmadı ama eminseniz şimdiden eczaneye gidip aspirin vs. alın yoksa sıkıntıya düşersiniz eve gelen ekip ilaç getirmiyor elinize belge verip 1-2 bilgi verip gidiyor aradığınızdaysa ilaç için sıradasınız 1-2 gün beklemeniz lazım diyor buda uzun bir süre dışarı çıkamadığınızdan alamıyorsunuzda bu yüzden şimdiden gidin alın.
Ekstra olarak kan sulandırıcıyı kesin kullanın gelen ekipde önericektir zaten ağrılar olursa parol alabilirsiniz
İnşallah negatif çıkar yine de