Degerli yorumlarinız icin cok cok tesekkür ederim. Konuyu acarken cok detay vermedigimi farkettim, borcum bir akrabama kendisi iyi niyetlidir cok dert yapmaz odeyecegimide bilir ancak ona sorupta almam gerekiceginin farkina vardim cunku ondan habersiz alirsam kötu düsunebilir o yuzden konuşur veonun rızası olursa alırım. Önce sen benim parayı verde naparsan yap derse orası ayrı konu😁. Şöylede bisi var evet pc alsam bile sanırım hemen para kazanamaicam cunku tecrube yok deneyim yok + bilgi yok bilgi kazanmam icinde bir süre kafami onlara yormam gerekicek, ayrica devamli evde oldugum icin nedendir bilmiyorum masaüstu daha kullanisli gibi geliyor. Mesela günun %70ni bu islere ayirirsam diger 30uda oyun icin kullanmak isterim.
Umarim birseyler yolunda giderde artik nasip kısmet diyeyim.
Tekrardan degerli yorumlarinız icin çok cok tesekkür ederim
Ben olsam borcumu öder (eğer para kalıyorsa) kalan para ile bilgisayar almaya çalışırdım.
Bilgisayarı alır almaz kazanç sağlayamayacağınız için ve sonrasına da borcu kapatacak bir kazanç sağlayacağınızın garantisi olmadığı için her ne kadar akraba olsa da öncelikle borcuma sadık kalırdım.
Ben geçen sene sizinle aynı durumdaydım farkımız ise freelance olarak aktif bir gelirim vardı bilgisayarım çok yıpranmıştı ve borcum bankayaydı

Borcumu kapatmak ve ödeyebileceğim tutarda borçlanarak yeni bir bilgisayar almak için kredi çektim.
Bu ay son taksiti bitiyor ve bilgisayarımı yenilemiş oldum

Şükür planlarım doğrultusunda zor duruma düşmeden atlattım