Arkadaslar Merhaba . Yaklasik 20 gün önce vize sinavlarına girdik bir tane sınavımda sorular gözükmüyordu bende hemen sınav da dakikası dakikasına hocaların bulunduğu whatsapp grubuna attım resmini cekip ardından ilgili hoca ‘ Gerekli sikayetler icin yetkililere mesaj atin ‘ yazdı bende ilk önce üniversiteye mesaj attım biraz zaman geçti ve bir adet link gönderdi o link üzerinden kanıt ile birlikte mazeret sınavıma basvurmamı söylediler ve benim elimdede hem video hemde resim kanıtı bulunuyordu 3 mb tı gecmemesi gerektigi icin sadece 1 adet resim attım . Aradan 5-6 gün geçti cevap filan yok . Sonra universiteye mail attım onlarda değerlendirilecek dediler bende tamam dedim . Ardından 3-4 gün sonra tekrar mail attım olumlu olumsuz dönüş alabilecekmiyim ? Onlarda mazeret sınav başvurun hocaya iletilmiştir yetkili kisi o’dur diye mesaj gönderdi . Bende hemen hocaya mesaj gönderdim hocam yetkili sizsiniz diye . Hocada bana herhangi bir bilgi gelmedi fakülteden dedi . Ardından yine mail attım universiteye onlarda bu seferde web sitemiz üzerinden duyurulara bakabilirsiniz dedi web sitesinde güncel duyuru yoktu ve bende baktım acaba geçen yılalrda paylaşılmışmı diye . Web sitesinde geçmise baktığımda vizeler ile ilgili mazeret duyurusu vs yoktu . Aradan biraz daha zaman gecti bu sefer de hocaya yazıyorum hocam sınavı olmam lazım yardımcı olurmusunuz diye hocada görüldü atıyor cevap alamıyorum. 20 güne yakındır ugrasıyorum çunkü bu sene mezun olmam lazım ve 0 almışım gözuküyor sistemde , çan eğriside olduğu ve bu dersin o kadar zor bir ders olmadığı için finalde 100 alsamda geçemem . 20 güne yakındır uğrasıyorum mesaj atmadığım kimse olmadı ama ne zaman sınavın yapılacağı hakkında en ufak bir bilgi alamadım . Belkide sene sonunda yapılıyordur diyeceğim ama sene sonu yapılsaydı derlerdi heralde . İnternettede kaynaklarda sınavlar bittikten sonra 15 gün icerisinde yapılması gerekiyor yazıyor .

İlk defa böyle bir durumla karşılaştım o yüzden sizlere sormak istiyorum , daha önce tecrübesi olan ve online sınavda sorun olursa nasıl bir yol izleniyor sınavlar ne zaman yapılıyor bilgisi olanlar yazsın lütfen . Teşekkürler