Sevgili R10 Üyeleri, Kıymetli yaşıtlarım, Abilerim ve Ablalarım.
Lütfen konuyu sonuna kadar okuyun. Teşekkürler.
Bu konuyu gerçekten ciddi anlamda bir iş aradığım için oluşturuyorum. 23 yaşındayım. Üniversite (Bilgisayar Teknolojileri) mezunuyum. 4 senelik kripto para geçmişim var. Askerlik durumu:
YAPILDI
Profesyonel anlamda Sosyal Medya Yönetimi, Sosyal Medya Pazarlaması, Dijital Pazarlama, Ağ Uzmanlığı, Siber Güvenlik Uzmanlığı, Web Site Tasarımı, C# üzerinden program yazımı (Genellikle BOT Yazılımlar, Otomasyon), Veritabanı (MySQL) işlemleri, Web Sitesi Kurma İşlemi, Domain - Hosting Yönetimi, Online Müşteri Desteği, Web Sitenize Sızma İşlemleri (Siber Saldırı, Çökme durumları vb) gibi işlerinize iş arkadaşı olarak yardımcı olabilirim. Yabancı müşterilere destek verecek kadar Mesleki İngilizcem mevcut. (Aynı zamanda tercüme ve çeviri işlerinizi de yapabiliriz (İngilizce,Rusça,Almanca)) Ehliyetim var. Aynı zamanda zor insanlarla mücadele / baş etme sertifikam da mevcut. (Online veya Ofis iş teklifleri için)
Sosyal Medya Yönetimi Yaptığım Sosyal Ağlar: || INSTAGRAM, YOUTUBE, TWITCH, TWITTER, TİKTOK||
Sosyal Medya Hesaplarınızı en kısa zamanda etkileşimi arttırma ve hesabınız ile büyümenizi sağlayacak 11 senelik tecrübeye sahibim. (Taglar, Paylaşma Saatleri, Algoritmalar, Keşfet vb.)
Dijital ortamdan anlamıyorum kardeşim, bunu yapabilecek birini arıyorum diyen büyüklerimiz için,
Sosyal medyada ne nasıl yapılır biliyorum ama bilgim yetersiz diyen büyüklerimiz için,
Web sitesi açmak istiyorum bu işler nasıl işliyor yardım gerekiyor diyen büyüklerimiz için,
Elektronik aletlerinin güvenliği hakkında bilgi sahibi olmayan büyüklerimiz için,
Daha şık web sitesi istiyorum, javascript php html bilmiyorum bir şeyler eklemek istiyorum diyen büyüklerimiz için,
Online Müşteri Desteği için çalışma arkadaşı arıyorum diyen büyüklerimiz için,
Bu konuyu oluşturdum.
Ekip Arkadaşlarımdan Beklediğim Şeyler;
İşini severek yapmalı.
Saygılı olmalı.
Patronsanız Beklentilerim;
Çalışanı olarak değil de kardeşi olarak görebilmeli.
(Konudaki "büyüklerimiz" kelimesi; *Yaşça, Mevkice, Yaşam tecrübesi olarak daha bilgili insanlar* anlamında yazılmıştır.)
İletişim;
R10 DM
Mail:
alpieyazilim@gmail.com
Instagram:
https://www.instagram.com/alpie/
LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/alpie/
Telefon numarası yukarıdaki iletişim bilgilerinden ulaşıldığında, anlaşmaya bağlandığı zaman verilecektir.
Ücretlendirmeyi aylık değil, haftalık olarak talep etmekteyim.
Sosyal Medya;
Sadece profesyonel işler, kısa sürede hızla büyümek isteyenler için. Lütfen sadece işi oturmuş ve ekip arkadaşı arayanlar iletişime geçsin. LinkedIn profilime bakmadan teklif sunanların tekliflerine değerlendirmeyeceğim.
Hepinize sağlıklı günler, iyi forumlar diliyorum