Ajiba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok da şeetmemek lazım.. Hiçbiri yokken Beşiktaş vardı ((: Şampiyon belli, Beşiktaş olarak 2.lik mücadelesindeki tüm takımlara başarılar dileriz..

Susayım karışmayım dedim gençlerin şakalaşmadına ama dayanamadım 90'larda deplasman kovalayıp, maçlara sabahlayan bir ihtiyarın içndeki holiganı dürttünüz ben napiim 🤣

Şakası bir yana 19 gün Beşiktaş için hastanede yatmış, eski bir tribüncü olarak ne öğrendim biliyor musunuz? Spor kardeşliktir, dostluktur, kankan ile yaptığın tavla maçıdır.. Futbol için kalp kırmaya değmez..

Bu da geçmişten bir hatıra olsun...

Hocam haklısınız haklısınız da, daha dün bizi yenince şampiyonluktan çok sevinen tinerciler şimdi yok 2. liği belirleyin yok öyle yok böyle, efendi gibi şampiyonluk kutlamayı bilmiyorlar. Bu yüzden hiçbir zaman büyük takım olamadılar, olamayacaklar. Bende şu anki bir tribüncü olarak söyleyim hocam futbol tam olarak kalp kırmaktır, futbol şiddettir, nefrettir. Bu güçlü duygular ve acı gerçekler olmasa ortada ne rekabet olur ne rating ne gelir ne de heyecan. Keşke her maç güzel oynayıp şaibeli şekilde şampiyon olmasaydınız burda tatlı tatlı tartışmasaydık. İnşallah benim tuttuğum takım hiçbir zaman böyle şampiyon olmaz.