Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam diş teli fiyatları ne kadar oluyor ortalama?
Merhabalar,

Film çekmeden net bir şey söylemem yanlış olur ancak, gömülü dişiniz var mı yok mu onu görmem gerekiyor. Ortalama olarak normal bir tel ise 6-7 bin TL'den, gömülü dişiniz vs. var ise 8-9 bin TL'den taksitli olarak yardımcı olabiliyorum.
gelemem ama sormak istiyorum 6 adet azı dişi yaptıracağım 2 si çekilmiş 2 side sadece tabanı kalmış tahmini ne kadar para lazım
Ön grup için zirkonyum kaplama yaptırmanızı tavsiye ederim. Sizin o tarafta fiyatlar nasıl tam bilmiyorum ancak, zirkonyum kaplama olarak adet fiyatı 450 TL'den yardımcı olabiliyorum.
burdan fiyat vermek mümkünse zirkonyum kaplama fiyat nedir (en ön 4 diş)
Merhabalar,

Adet fiyatı 450 TL'den gülüş tasarımı ile yardımcı olabiliyorum. 1800 TL'ye mal olur hocam
manas1978 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mesaşım bulunsun düşünüyorum..
Her zaman beklerim hocam.
Hocam bende bu soruyu merak ediyorum. Fiyatı + yapıldıktan sonra ne kadar süre sorunsuz kullanılıyoruz ileride restorasyon gibi işlemler gerekiyor mu sararma veya çürüme yapıyor mu
Merhabalar,

Diş teli tedavileri ortalama olarak 1-1,5 yıl kadar sürüyor. Sararma mutlaka yapıyor. Bundan dolayı diş teli hastalarımıza işlem bittikten sonra 2 seans diş taşı temizliği, gerekirse eğer küretaj (derin temizlik) işlemi yaparak sararmaları ortadan kaldırıyoruz. Tedavi ortasında ağrıyan dişi vs. olursa hastanın, her ay 1 sefer kontrolü olduğu için teller yenilenirken çıkarıldığında tedavisini yaparak devam ediyoruz.
cnrsngl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ankaraya geliyorum bazen mesajım dursun kenarda
CtrL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de özel mesaj attım.
Birazdan dönüş yapıyorum hocam.
TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Altın diş kaplıyor musunuz? Veya hiç altın diş yaptıran oldu mu (: böyle bir istekle gelen.
Merhabalar,

Evet hocam yapıyoruz. Daha 3 gün kadar önce altın kaplama diş yaptık. Ortalama olarak 1 çeyrek altından 1,5 diş civarı çıkıyor. 2 Çeyrek altından net bir şekilde 2 adet kaplama diş çıkıyor.
Mesajım bulunsun, pandemi hafiflediğinde düşünüyorum.
sonmohikan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konu acılmış ama sorulara cevap verilmemiş
PM'den de cevaplıyorum hocam. Yavaş yavaş dönüş yapmaktayım.
controlsuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
genel anestezi oluyor muydu acaba
Sadece lokal anestezi ile işlem yapmaktayız.
bende şu an 4 zirkonyum 7 tane de porselen var doktorum düzgün kullanımda 5 yıl ömür biçti zirkonyumlar 800 diğerleri 500 dü sanırım ama zirkonyumlardan eminim aklınız varsa yaptırmayın, çilesini kullanan bilir bence.
ulan düşer mi acaba kaygısı işte ısırmada korkma vs vs. bide neticesinde 5 yıl düzgün kullanım ömrü hadi 6 7 yıl olsun sonra yaptırın ama altındaki dişleri kesiyolar. benim kafamda değiştirirken implant yaptırmak var çekilecek çile değil.
İmplant her zaman için daha sağlam ve ömürlük bir diştir hocam.
ramazansevimmm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diş teli fiyatları nedir
Film çekmeden net bir şey söylemem yanlış olur ancak, gömülü dişiniz var mı yok mu onu görmem gerekiyor. Ortalama olarak normal bir tel ise 6-7 bin TL'den, gömülü dişiniz vs. var ise 8-9 bin TL'den taksitli olarak yardımcı olabiliyorum.