Uğultu ve çınlama kulakta bende de oldu işitme kaybı su kaçmıştır diye üstesinde durmadım fakat 1 aydır devam etti baş dönmesi oluyordu sonuç olarak kulakta kir birikmiş dendi ilaç verdi daha sonra temizlettim geçti. Orta kulakta sorun olabilir detaylı kontrol ettirse sağlıklı olur kulağını. Kulak diyip geçmeyin orta kulak vücudun denge merkezi olarak geçer.
geçmiş olsun. kulak kiri için sanırım, bir işitme testi yapılmış. sonuçlar iyi gelince irdelememiş olabilir kulak kiri konusunu doktor. kulak kirinin tespit yolu işitme testi midir?
Epilepsi hastasıyım. Son 5 yildir nöbet geçirmedim. Ama daha öncesinde hatırladığım hiçbir bu anlattığınız şekilde uğultu ve ağrı hissetmedim. Zaten epilepsi öyle tuhaf bir hastalık ki, kimisi ışıklara karşı hassas oluyor, kimisini stres, kimisini gunes ışığına fazla maruz kalma, kimisini ise açlık, uykusuzluk vs tetikliyor. Benimkini tetikleyenler uykusuzluk, açlık ve stres.
geçmiş olsun. burada biz de psikolojik bir şey diye düşünüyoruz. ama kulak çınlaması, uğultu olayına anlam veremedik. koronanın da olması emar, eeg randevularını biraz geciktiriyor.