Trendyol satıcıyı koruyor diyen kişi net yalan söylüyordur ben bunu bilir bunu söylerim. Hikayede bize anlatmadığınız ya da atladığınız bir yer olduğunu düşünüyorum. Trendyol'dan hem çok fazla ürün aldım hem de uzun süredir satıcı durumundayım. Trendyol'un ne iadeleri aldığını görseniz aklınız şaşar siz iade talebi açmışsınız satıcı da red vermiş sizde Trendyol ekipleri ile görüşmüşsüünz. Trendyol destek ekibi ne diyor satıcı haklı ürünü alacak mısınız mı diyor? Düğünde giyilmiş damatlığın iadesini onaylayan Trendyol, açıklamasında silikon malzemeden yapılmış olduğu belirtilen ürün için silikon malzemeden yapılmış diyen iadeyi onaylayan Trendyol, x marka ürünü için Y marka sipariş veren daha sonra da gelen kargoda hiçbir sorun olmamasına rağmen benim telefonum X markaymış iade edeyim diyen müşterinin iadesini onaylayan da Trendyol. Yani her şeyi anlarım aksilik olmuş bir mağduriyet yaşamışsınız onu da anlarım ama Trendyol satıcıyı koruyor zaten derseniz kusura bakmayın da bunu ciddiye alan çıkmaz güler geçer herkes.