Eğer farklı bir ilse seyahet izin belgesi verilir ama inanın çok zor ve ev taşımak için sanmıyorum versinler. Ben yarından sonra yurtdışına uçacağım THY diyor izin belgesi gerekmiyor, Kamil koç otobüs için izin belgesi istiyor. E-devlet habire çöküyordu, Alo 199 iki gün sonra 55 dakika hatta bekleyerek ulaştım ve adamlar uçak biletin varsa izin belgesi gerekmez diyor. Ayrıca TC vatandaşı değilim ve yasaklardan muafım. Bildiğiniz şuan durumlar hem acı hem komik. Kurumlar arasında iletişim sorunu var, kimse net bişey bilmiyor gibi, ayrıca millet dışarıda kolaylıkla geziyor yakalnanda cezayı yiyor anında.
Aslında 15 dakikalık mesafe taşınacağım yer araç ile ama gel gör ki yasak bizi zora soktu. İşsiz güçsüz gezer polis çevirmez işin olur bakarsın polis çevirir. Şans ancak nakliye firması zaten hallediyor onu ben bireysel olarak bir gün önceden gitmem gerek sorun orada oda artık şansa kalacak. Hayrlısı 😁
Merhaba, bizim burada taksiler izin belgesi olmayan müşterileri almıyor arabaya. İzin belgesi çıkarmanız gerek.
Olabilir hocam. Mantıklı olanı o zaten bende herhalde bir Doblolu sucunun kasasına biner giderim.. 😁