Geçmiş olsun Sen onlarla aynı odada kalma
markete falanda gitmeniz yasak bu arada hocam sizin. temaslı karantinası da var bu yüzden mümkün olduğunca internet üzerinden alışverişinizi vs. yapabilirsiniz
insanların ve çevrenizin sağlığı için çıkmayın da kurtulalım artık şu lanet virüsten.
çok geçmiş olsun evde de herkes birbirinden uzak dursun yemeklerinizi vs ayrı yiyin
Bizim komşuda corona oldu yaşı 75 vardi. Kalp tansiyon şeker hastalığı vardi. Testi pozitif cikti o dediğin haplardan verdiler. 8 tane aldı 1 saat sonra fenalaşıp öldü ilk günden. Eğer bir hastalığı varsa o haplardan kessinlikle kessinlikle yemesin
Kendim şahit oldum. 8 hapı içtikten 1 saat sonra öldü.
Geçmiş olsun şu anda yeni mutant virusu kapmış biri olarak karantinadayım. Bende bir belirti olmadı. Çalıştığım fabrikanın her hafta tüm çalışanlarına yaptırdığı test sonucu pozitif çıktım. Sonra devlet hastanesindeki 2.testim sonucumda pozitif çıktı. Sonra annem ve babamda şüphelendiler kendilerinden ve onların test sonucu negatif çıktı. Mümkün olduğunda bol sıvı ve c vitamini alın. Ben favipavir ilaçları kullanmaya devam ediyorum bitmek üzere. Sağlık müdürlüğüne sorduğumda kan sulandırıcı ilacı almama gerek olmadığını söylediler. Mümkün olduğunca ayrı yemek yiyin ortak eşya kullanmayın. Alışverişlerinizi ya online olarak yada dışardan akrabanız komşunuz vasıtasıyla yapmanızı öneririm.
Hocam öncelikle geçmiş olsun, ablam da bu virüsü atlatanlar arasında. Biz koku kaybı yaşadığı gece teste götürdük pozitif çıktı. Kendisine salonda karantina odası oluşturduk. sabah 8 akşam 8 ilaçları alıyordu ama mide koruyucu ilaç da isteyin doktorunuzdan veya alın. Ablam 30 dakikaya bölüyordu 8 hapı o şekilde içiyordu. Bu ilaçlar aşırı uyku yapar korkunuz olmasın bu konuda ilacın etkisi bu. Bol bol meyve ve sarımsaklı süt içmenizi ve içirmenizi tavsiye ederim gerçekten etkili, ablam da denediğimiz için diyorum. Ayrıca iştah bir süre kapanacak ama asla yemek yememezlik yaptırmayın bünye zayıflarsa virüs etkisi artar Allah muhafıza. Biz zorla yediriyorduk tabak bitene kadar. Eğer erken teşhis konduysa umarım kolay atlatır eğer sormak istediğiniz birşey olursa ulaşabilirsiniz PM üzerinden.
Çok geçmiş olsun, ev içerisinde anne ve babayı tecrit edin, mümkünse hepiniz maskeyle dolaşın, ev müsaitse wc, banyo vb. ortak ihtiyaçları ayırın, siz de şu aşamada temaslı olduğunuz için market vb. alışveriş için dışarı çıkmayın.
kardeş, benim kayınpederle kaynana virüs oldu.
ikisi de şu anda hastanede yatıyor.
babanda tansiyon ya da kronik hastalık çok zor geçirir.
Allah şifa versin.
Verdikleri ilaç favirpavir olması lazım. 3. Gün ciğerlerime inmeden ayağa kaldırdı beni o ilaç bilginiz olsun. Ağır geçiriyordum sigara bile içemiyordum.
Çok teşekkürler inşallah hasta olan herkesin iyileşmesi dileğiyle.
Verdikleri ilaçları şuana dek kullandırmadık korku var kimine soruyoruz öldürüyor diyor kimine soruyoruz iyi yapıyor diyor.
kendi odaları-banyoları ve oturma odası 3'ü onlarda geri kalan bizde biz de dışarı çıkamıyoruz görevliler gelip söyledi.
Kime sorsam o ilacı ilk gün 8-8 kullanıp sonraki günler 3-3 kullanıyor çok kafamızı karıştırıyor bu doktorlar öyle bir bilgi vermedi bize