Vay be , Demek okadar yakından takip ediyorsun beni. Ters psikoloji felan yapmıyorum arkadaşım , Osmanlı parçalandıktan sonra 64 farklı devlet kuruldu devletlerinde başına ingilizler kendi adamlarını koydu bilgisi yanlış mı ?
Neresi yanlış buyur sen tarihi malumat ver millet öğrensin.
Tarih eleştirilemez demene gerek yokki tavrınızla direk belli ediyor otomatikman savunmaya geçiyorsunuz . Bide benim kast etmediğim noktaya sen çekiyorsun çünkü odak noktanız orası. Tartışma oluşturmayı ben değil siz istiyorsunuz özgür ülkedeyiz ama zerre kadar fikrimize tahammülünüz yok. Konunun M.kemal atatürk olmadıgını öğren arkadaşım bu forumdada o tartışmaya girmeyeceğimi en iyi senin bilmen lazım. Mevzu Koca Osmanlı imparatorluğu parçalandıktan sonra oluşan 64 devlet ve bu devletlerin şuanki hali. Başındakileride (Baba esad , Kaddafi sülalesi , suud ailesi , filistin politikası vs vs) nerde hatalı bilgi vermişim sen aydınlat lütfen.
Forumda artık kolay kolay mesaj göndermem, hafızam keskindir. kolay kolay unutmam. Sizi takip ettiğimden değil. ara ara forumu takip ederim.
Dediğiniz şeyin yanlışlığı, tarihi yanlış yazmak. Asıl problem Osmanlının gerileme dönemidir. Dağılma dönemi dersek, 1900'lü yılların başlarıdır. Ama 1923'den sonra Türkler küllerinden tekrar doğdular. Sizin bana göre yanlışınız budur.