kadirbilici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elhamdulillah , Konya'yı böyle taktim edebiliyorsak ne mutlu bize.

İndirilen din İslamiyyet , Uydurulan dinde islamoğlu dinidir.

Bak arkadaşım , Salağa yatma felan öncelikle hayırdır ? Sen kimsin beni salaklıkla salağa yatmakla itham edesin ben ne düşünürsem alanen söylemekten 2 kez üniden atıldım sen kimsin beni yargılıyorsun ?
Atatürkün etkili olduğu dönemlermiş yav siz ne kadar garip insanlarsınız hemen nereye bağladınız, Bu kadar korkmayın ya Tarih dediğin şey eleştirilebilen bir bilim dalıdır bağnazlığın alemi yok. Kaldıki orda bizden kopartılan devletlerin başına ingilizlerin adam getirdiğinden bahsettim.
Benim Ecdadım Osmanlıyı parçalayıp yerine 64 Farklı devlet kurdular sen kalkmış bana burda şov yapıyorsun yok benim atama şöle diyemezsin felan ?

Ben orda 64 farklı devlet kuran ingilizleri kastetmişim sen niye savunma mekanizmanı çalıştırıyorsun ? Tarih bölümünde okuyorum ayrıca , Senin bilgi seviyen nedir ?
Salağa yatma demem salak demek değildir. İşi anlamamazlığa vuruyorsun anlamında kullanılır.
Evet senin tarih okuduğunu eskiden teasdüfen görmüştüm. Sen ters piskoloji yaparak cumhuriyet düşmanlığı yapan birisin. Ordan aklımda kaldı. ve Madem tarih okuyorsun, bu bilgilerini öğrendiğin kitapların birer fotoğrafını atta bizde faydalanalım.
Tarihi Kadir Mısıroğlu gibilerinden öğrendiğin, o kadar belli ki.
Yorum yaparken bile benim söylemediğim şeyleri ters piskoloji yapmaya devam ediyorsun. Genelde çoğunuz öylesiniz. Ben tarih eleştirilemez mi dedim? Ama sen o döneme İngilizci diyemezsin. Eleştireceksen adam gibi eleştir. (Şunuda not düşmek istiyorum. Daha önce hükümeti virüs nedeniyle eleştirelenlere bile tahammülün olmayıp konu açan şahıs, şimdi diyor ki tarihi eleştiremez miyim? Hep çelişki, çelişki)