chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adam siteyi 3 aylık kiraladı.
sitenin aynısından bir tane de kendine yaptı.
bu durumda ne yapacaksınız?
zamanla hitleri kendine çekti, ya da sitenize spam yaptı ve ön sıralara yerleşti.

r10'da yüksek kazanç sağlayan kişiler site isimlerini hiçbir şekilde ikinci kişiyle paylaşmaz.
Hocam evet kimse tam detay vermez. Bu yüzden iki tarafıda koruyan ıslak imzalı sözleşme yapacağım. Tabii ki bu konuları düşündüm. Spama düşerse site sözleşme gereği hukiki yollara başvurulur. Bir de kiralayan kişi yüzüden spama düşmediyse tabii ki o seçenek geçersiz. Burada bilgili kişiler kandırılmaz diye düşünüyorum. Neyin spama düşürdüğünü neyin spam olduğunu hepimiz az ok biliyoruz.
Diğer bir yazdığınız olan hitleri kendine çekmesi için büyük uğraşlar vermesi gerek. Link çıkışlar vb. Tabii ki kiraladık 3 ay boyunca siteye giriş yapmıycaz seçeneği yok. Siteye girip neyin ne olduğunu inceleyeceğiz. Link çıkışları olmuş mu ? Olduysa nerelere olmuş art niyet var mı ? Gibi şeyler. Sonuç olara araba kiraldığınız da adam gözü kapalı vermiyor. Hem sözleşme imzalıyorsunuz hem de araçlar da gps bulunuyor. Saniye saniye takip ediyorlar Bunlarında çözümü bu olarak düşündüm.