Arkadaşlar merhaba,elimde 5 adet gelirli site bulunuyor. 3 haftadır düşünüyorum bu konuyu. Daha önce yapanı görmedim. Yapmazlarda büyük ihtimal. Fakat ben yenilikleri seviyorum. Farklı bir ticaret anlayışım bulunuyor.

Bu gelirli siteleri 3-6-12 aylık kiralamak istiyorum. Gelirleri ne ise ondan hesaplarak kiraya vereceğim. Tabii ki aynı fiyat değil. Biraz aşağısı bir tutar olacak. Kiralayacak kişiye sadece makale girişi yapacak. tanıtım yazısı satılan sitelerdir. Tanıtım yazısından gelen kazançları bu rakamın içine koymacağım. Ne kadar alırsa alsın. Sadece adsense gelirlerinden bir hesap yapılıp kiraya vereceğim.

Sözleşmemiz bittiğinde satın almak isteyen olursa o konuda da yardımcı olacağım. Adsense gelirleri hesabıma yatacak vergisini düşürdükten sonra kendi hesabına yollayacağım. Tanıtım yazılarından fatura isteyenlere keserim kdv si verildikten sonra o da sorun olmaz. Yani tamamen kiracının yanında olacak bir sistem tasarlayacağım. 2 tarafıda koruyan ıslak imzalı bir sözleşme yapacağız. Bir sorun olmadan ticareti gerçekleştireceğiz.

Bu bir satış ya da ticaret konusu değildir. Sadece 3 haftadır üzerinde çalıştığım konuyu sormak istedim. Sizce işe yarar mı ?