DemirayBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhaba,

Yanlış anlamayın, nickinizi forumda ilk kez görüyorum. Mesajınızı okurken mobildeydim. Genelleme yapmak pek adetim değil ama kesin şube konyadır dedim şubeye baktım şaşırtmadı. Yüzümde tebessüm oluşmadı desem yalan olur
Elhamdulillah , Konya'yı böyle taktim edebiliyorsak ne mutlu bize.

metinciris adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işte indirilen din ile uydurulan din farkını anlamaya başladın. Allah'ın ortağı kişiler ve Kuran'ın ortağı kitapların nelere yol açtığını düşünebilirsin.
Aklını kullanmayanın üzerine pislik yağar
İndirilen din İslamiyyet , Uydurulan dinde islamoğlu dinidir.

mechulsun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Salağa yatma arkadaşım, Ayrıştırıcı sensin! Atatürk'ün etkili olduğu dönemleri hemen İngilizci yaptın.
Çok eminim, tarihi youtube'deki üçkagitçilardan öğrendin. (hep aynı cümleler hep ezberi şeyler, cumhuriyete muhalif olsanızda hiçmi özgün fikir katamıyorsunuz, çok garip. )
Hayatında hiçbirşey araştırmadığın belli tarih konusunda. Çünkü anlattığın şeylerin çoğu yanlış.
Bak arkadaşım , Salağa yatma felan öncelikle hayırdır ? Sen kimsin beni salaklıkla salağa yatmakla itham edesin ben ne düşünürsem alanen söylemekten 2 kez üniden atıldım sen kimsin beni yargılıyorsun ?
Atatürkün etkili olduğu dönemlermiş yav siz ne kadar garip insanlarsınız hemen nereye bağladınız, Bu kadar korkmayın ya Tarih dediğin şey eleştirilebilen bir bilim dalıdır bağnazlığın alemi yok. Kaldıki orda bizden kopartılan devletlerin başına ingilizlerin adam getirdiğinden bahsettim.
Benim Ecdadım Osmanlıyı parçalayıp yerine 64 Farklı devlet kurdular sen kalkmış bana burda şov yapıyorsun yok benim atama şöle diyemezsin felan ?

Ben orda 64 farklı devlet kuran ingilizleri kastetmişim sen niye savunma mekanizmanı çalıştırıyorsun ? Tarih bölümünde okuyorum ayrıca , Senin bilgi seviyen nedir ?