Site adresi: Pm ile verilecektir.
Sitenin Aylık Getirisi: 500-600
Pazarlık Şansı : Var
Site için istenen fiyat: 12000TL
Kategori, sitenin içeriği nedir: Hesap ve Üyelik İptalleri
Günlük hit sayısı, : Son 6 Ayın ziyaretçi istatistiği aşağıdadır.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tamamı satılık
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Ban yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır yok

Siteyi yine bu forumdan almıştım. Site konuları itibariyle niş tabir ettiğimiz sitelerdendir. Alalı 3-4 ay gibi bir süre oldu. Bu süre zarfında sıkça içerik girerek site hitlerini neredeyse iki katına çıkardım, Site bu dönemde 500-600 arası kazanıyor. Hitler 2K-2.5K civarıdır. Reklam yerleşimini kendi bildiğim gibi yaptım. Profesyonel bir yerleşim değil. Kendiniz daha sonra farklı bir yerleşimle geliri arttırabilirsiniz. Hİtler birçok konudan geliyor. bu konuları aşağıda görebilirsiniz. Site temiz bir sitedir ve birçok konuda ilk sayfa ilk sıradadır.

Satış Nedeni: Site satış nedeni elimde yabancı ve türk iki site daha var. Bu sitemle daha fazla ilgilenemeyeceğim için satıyorum . Pazarlığa açığım. Sormak istediğiniz soru olursa watsapp üzerinden sorabilirsiniz. Aciliyetim yoktur. Herkesin vakti değerli lütfen ciddi olanlar iletişime geçsinler.

NOT: SİTE ADSENSE HESABI İLE VERİLECEK OLUP. ADSENSE İÇİNDE 500 LİRA BAKİYE VARDIR. AYRICA SİTEYE AİT YAKLAŞIK 30 ADET ZAMANLANMIŞ MAKALE DE HEDİYE EDİLECEK. HİÇBİRŞEY YAPMASANIZ BİLE SİTE BU GELİRLERİ KORUYACAKTIR.

İLETİŞİM: Watsapp (05070595381)