diktatörlük olduğunu bile savunuyosunuz ülkenizde öylemi ?, böyle geri düşünceli diyeyim madem provakatör zorunuza gitti alındınız,
Geri düşünceli, kafatascı zihniyetler, Cumhuriyet ülkesini bile karalamaya imtina etmiyolar günümüzde. Arlanmaları dahi yok.
Bir iki adamı sevmediklerinden diktatörlükle yönetiliyoruz deyip, yurtdışına şikayet ederler şakşakcılık yapıp ülkesini karalamaktan utanmazlar.
Siz bu zihniyettemisiniz? Bana onu soyleyin?
Polisi bahane edip, konuyu diktatörlüğe kadar götürecek kadar kara cahil insanlarmısınız?
Provakatör demeyeyimde ne diyeyim böyle insanlara. Yıllardır bu insanlara şımarık çocuk dediğiniz için bu hale geldi bu ülke alelen PROVAKATÖR diyorum, YOBAZ diyorum, Kara Cahil diyorum.
İkilik çıkarıp ona şucu buna bucu deyip ülkeyi bölmeyin. Yeter artık azcık kitap okuyun kendinizi geliştirin. Yobaz düşmanı cahiller vardı eskiden şimdi yobaz sevdalısı cahiller çıktı.
Benim lafım bu mesajı alıntıladığım kişiye değil onun nezdinde konuyu dile getirdiği ve yanlış yerlere çektiği için böyle düşünenler varsa onlaradır. azıcık ÜLKENİZİ SEVİN ! ve demokrasiye saygınız olsun.
provakatör lafını yenimi öğrendin sen her mesajında bu. Boş boş şeyleri savunmayı bırak görev başındaki insanın istihbarat değilse gizliliği olmaz , oh memur olayım yaslıyayım sırtımı devlete eee maliyeye git fırça ye , polisi çekme haklı olsanda ceza ye ne bu diktatörlüklemi yönetiliyor bu ülke ?