Merhaba.

Yaklaşık 17 gün önce trendyol'da satış yapan korayspor adlı firmadan adidas koşu ayakkabısı aldım. Ürün 4 gün sonra elime ulaştı. Paketi açtım, ayakkabının içerisinde bulunan top şeklinde kraft kağıdı çıkarıp ayağıma olup olmadığına baktım. Kalıbı hafif büyük geldi fakat bu o kadar önemli değildi çünkü uzun yol koşularında ayaklar şişer o yüzden 0.5 derece büyük ayakkabı tercih edilir. Fakat ayakkabıyı ayağımdan çıkarırken iç kısmında leke gördüm ve ayakkabının altıda kirliydi. Muhtemelen iade edilen bir ayakkabıyı yolladılar.

Trendyol adlı firma diyor ya hani her yerde "KOLAY İADE" diye, hemen uygulamayı açtım, kolay iadeye tıkladım hızlıca bedeni büyük geldi diyip iade kodunu aldım ve kargoya gittim ve iade ettim. Ürün paketini açtıktan 45 dk içerisinde gerçekleşti bu olaylar.

Ardından iade ellerine ulaştı firmanın önce birkaç gün oyaladılar, yaklaşık 4 gün sonra iade onaylanmadı ve ondan 2 gün sonra ayakkabıyı geri yolladılar.

Paketi açmamışlar, ayakkabı aynı insan utanır eline bir bez alır en azından altını siler.

Herneyse birkaç gündür trendyol ile irtibat halindeyim satıcının tarafını tutuyorlar tabii ki mağduriyetimi gidermek adına hiçbir işlem yapılmadı. Hem kullanılmış ( EK olarak yapıştırma kısımlarında deforme var.) , benimde asla kullanmayacağım bir ayakkabı yolladılar hem de paramı geri almama yardımcı oldular.

Bundan sonra hepsiburadadan alışveriş yapacağım. Hem komisyon oranları daha düşük (Bu yüzden aynı ürün daha ucuz.) , hem de müşteriye daha çok değer veriyorlar.

Mağduriyetime ekşisözlükte destek olacak arkadaşlar iletişime geçerse çok sevinirim görselleri ve konuşmaları atarım. Sadece kendi bazımda değil, bu kan emici firmanın ne olduğunu herkes görsün.