oktayc0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
matematikle ilgili gördüğümüz tek ters c#’ta matematik kütüphanesi olmştu, o da tek sezonda bitti. 😂

Herkes istediği taraftan anlamış.
Yapay zekayıda bir yazılımcının ileri seviye olarak gördüğü matematikle tasarlarsınız.
Bu tarz projelerde işi ehline bırakıyorlar

giriştiğim projeyi soran arkadaşa özelden göndermek isterim, gazete küpürlerini.

Benim anlatmaya çalıştığım yazılımcının ileri seviye matematik bilmesi şeyy gibi yıldızlar arası filmindeki matematiğe bağlı çekim sahnelerini yönetmenin hesaplaması gibi birşey.

illaki bilecek ama trigonometriyi ben her işimde yapıyorum diyen adam diyecek bunu.
Basit web projeler yapıpta matematiğin yazılımdaki yerini anlatmaya çalışan değil.

hayırlı sabahlar.
Basit web projeleri dediğiniz projelerde bile çok ciddi matematiksel işlemlere ihtiyaç duyulabiliyor.

Kusura bakmayın bugün üretim yapan fabrikalardaki yapay zeka içermeyen otomasyon makinelerin bile tamamında iyi bir matematik bilgisi kullanılıyor. Örneğin C dili ile makine kodlaması yapın. Fabrikalardaki üretim cihazlarının kartlarını yazarken iyi bir matematik bilgisi kullanmak zorundasınız. Gerçekten ya ne anlatmak istediğinizi anlatamıyorsunuz ya da ne anlattığınız konusunda eksik bilgiye sahipsiniz.