Site adresi : https://www.diyarbakirtaksi.net Site için istenen fiyat 500 TL Sitenin aylık getirisi: Kiraya verdiğim taksiciler memnundular. Ne kadar kazandıklarını bilmiyordum. Siteyi kullanan taksicinin kısmetidir. Sitenin açılış tarihi:14/03/2016 Kategori, sitenin içeriği nedir: Taksi Hizmeti Günlük hit sayısı:194-877 arasında. İsteyen arkadaşa cpanel şifresini veririm. Panelden de bakabilir. Ziyaretçi kaynağı: % 90 arama motorları % 10 referans siteler Domainin yaşı ve Pagerank değeri:5 yaşında pageaenk değerini bilmiyorum Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçeriği ile birlikte satılık Hosting dahil midir: Evet Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi :Evet Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sorunsuz Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:Yoktur
Daha önce taksicilere kiraya vermek amaçlı açtığım taksi sitesini satıyorum. Domaini 14.03.2016 tarihinde satın aldım.
Sitenin çıktığı anahtar kelimelerden bahsedeyim. Tamamını Google için yazıyorum
Diyarbakır Taksi - 1. Sayfa 4. sıra
Diyarbakır Taksi Durağı - 1. Sayfa 4. sıra
Diyarbakır Diclekent Taksi - 1. sayfa - 3. Sıra (harita 2. sıra)
Kayapınar Taksi - 1. sayfa 3. sıra
Bunlar şu an aklıma gelenler. Benzer birçok kelimede ilk sayfada çıkmaktadır. Siteye yapılacak küçük bir seo çalışmasıyla 1. sayfa 1. sıraya çıkmaya müsait bir site. Bir de daha önce hiç google ads reklamı verilmemiştir. Reklam banı vb. yoktur.
Şu ana kadar taksicilere kiraya veriyordum. Artık uğraşamayacağım. Kiralayan kişiye iyi gelir kazandırdı şimdiye kadar. Satın alan kişi isterse ona baştan tasarım ve seo hizmeti de verebilirim. Şu ana kadar site için hiç backlink yapmadım. Hiç sosyal ağ sayfası açmadım. Doğal bir şekilde sadece iç seo çalışmasıyla yükseldi. Dış seo yapılsa kısa sürede 1. sıraya yükselecektir.
Sitenin 1 adet harita konumu da satın alan kişiye devredilecektir. Biliyorsunuz taksi sitesi konumsuz olmaz. Tasarımsal konuda eksiği vardır. Alan arkadaşa o konuda yardımcı olabilirim.
Ek olarak konumun istatistiklerini de yayınlıyorum