Nasıl anlatmaya başlayayım ki, bilemedim.

Üstün yetenekleriyle, zekası ve sert vuruşlarıyla bir döneme damga vuran, aradan 20-25 yıl geçmesine rağmen hiç akıllardan çıkmayan ve başka takimlarin taraftarlarinin bile övgüsünü alan karpatlarin maradonası lakabıyla ünlenen George Hagi .. Attığı gollerle spikerlerin ayağa kalkıp alkışladığı, bazı şutlarinin gol olup olmadiğini spikerlerin bile sonradan anladığı, yaklaşık 35-45 metrelerden attığı gollerle herkesi büyüleyen usta ayak kendi numarasi gibi 10 numara bir topçu olan Hagi ..

Eğer o romen değil de brezilyalı olsaydı emin olun bir Ronaldo kadar kariyer yapardı.

Zamaninda fenerbahçe de oyayan Alex ile karşılaştırılan büyük usta Alex in " ben onu örnek alarak büyüdüm " gibi bir söz söylemesiye bu iddialara bir son vermiştir.Alex gerçekten herkes tarafindan sevilen mütevazi bir kişilik olduğunu bu konuşmasinda da göstermiştir.

Maradona gibi dünyanin en iyi futbolculariyla oynayan Hagi herzaman gerçek futboldan anlayan kişilerin hafizalarina kazinacaktir.

O günleri gören birisi olma şerefine nail olduğum için çok mutluyum.Bana Galatasaryı sevdiren Hagi dir.

https://youtu.be/xhxkRpvGbSE