Arkadaşlar Merhaba,
Politika ile ilgili herhangi bir sorun yok. Gelen bir mail yok ancak sanki kısıtlama varmış gibi bir anda gösterimler durdurulmuş gibi görünüyor.
Bir adet Admob hesabında günlük 30-50 arası düzenli olarak geliri olan 2 adet oyunumuz mevcut. Ancak ne hikmetse bugün mevcut durum şu şekilde;
https://prnt.sc/12bb2s0
*Aktif kullanıcı sayılarını firebase üstünden kontrol ettim herhangi bir sorun görünmüyor günlük kullanıcı sayısı aynı seyirde devam ediyor.
*Politika merkezi ile ilgili herhangi bir uyarı mevcut değil gelen bir mail bulunmuyor.
*Reklam kodlarını kontrol ettim onlarda da bir sorun yok hali hazırda aynı reklam kodları duruyor.
Böyle bir sorun ile karşılaşan oldu mu daha önce? Bilgisi olan var ise bilgilendirebilirse sevinirim.
SORUN GİDERİLDİ
Edit:// Aynı sorunu yaşan arkadaşlar için sorunun kaynağının ne olduğunu anladım. Kısıtlama ile alakası yok. Ads-txt dosyasında farklı bir hesabın yetkilendirme kodu mevcuttu. Bu nedenle sorgulamalarda ki hatayı giderip mevcut ADS yetkilendirme kodunu ekleyince 30 dk içerisinde düzeldi.