TEK1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam izin alabildiniz mi? Aldıysanız nasıl aldığınızı öğrenebilir miyim?
Hocam izin dün öğlen itibariyle onaylandı yani aldım..
Öncelikle E-Devlete girdim. Oradan Seyahat İzin Belgesi yazınca arama kısmına İçişleri Bakanlığına bağlı E-Başvuru sekmesi çıkıyor ona tıklayıp. Sırasıyla yukarıdan aşağıya Seyahat İzin işlemleri (Zorunlu Haller) // Seyahat İzin belgesi verilmesi //Bulunduğu şehre son 5 gün içerisinde gelmiş olmakla beraber kalacak yeri olmayıp ikamet ettikleri yerleşim yerlerine dönmek isteyenler // Seçeneklerini işaretledim daha sonra çıkan tarih kısmını vs. kendi gidip döneceğim tarih olarak düzenledim.. 2 Evrak gönderdim 1- Katılacağım toplantı ile şirketçe oluşturulmuş kağıdın pdfsi 2- Ticaret bakanlığı tarafından verilmiş yetki belgesi pdfsi.. Yazdığım metin şuydu ..
Antalya ilinde X tarihinde Y şirketi tarafından yapılacak toplantıya şirket adına katılmam gerekmektedir. Söz konusu tarihte düzenlenecek toplantı kısıtlama gün ve saatlerine denk gelmektedir. Antalya ilinde kalacak yerim bulunmamasından ötürü yolculuğu geçirecegim saatlerde seyahat izin belgesi verilmesini rica ederim.