Hafız işte bende senin gibi düşünüyorum gereksiz çıkanlara açıma ama ön yargılı olamıyorum ben kendime insan olarak etik göremiyorum
Mesela sen hastaneye gittin benim için yeterli bir neden aynı şekilde parkta olan bir kişi eğer ben ona sormadı isem belki muaf listesinde olabilir çünkü down sendromu vs serbest biliyorum onu öyledir diye yorabilirim
Yada adam sırf gazete almaya gidiyordur yada ekmek onuda hoşgörü ile göre bilirim çünkü yasak değil
Ama yasak olanı yapıyorsa sebepsiz o zaman karşıyım tabii
Bu arada bende gazete almak için çıktım şimdi diğer evde dinleniyorum birazdan da pide almaya gideceğim ilerleyen günlerde de
2 tane üzerime kayıtlı araç var onlarında 2022 de bitiyor muayene ama ben yine de yaptıra bilirim belki randevü alma hakkım var 2 kere
Ve bu 2 hakkımı iptal etme yada gitmeme hakkımda var 2x2 4 gün garanti başka şehir içinde olabiliyormuş
Hafız o zaman sorun yokki. Ben vatandaşlık görevimi yaptım ve ihbar ettim.
O parkta yada camiide duran amcalarımızın varsa bir muhafiyeti sorun klamıyor. Yoksa yine sorun yok çünkü yasağı çiğnedikleri için ceza yiyecekler.
İşinden evine giderken ceza yiyen gençleri gördük. Ama toplu buluşmalarda üst üst çıkanlara ses edilmedi.
Kim suistimal ediliyorsa cezasını alsın hafız. Senin dediğin cok doğru. Bilemeyiz belkide bir muhafiyeti var.Ama bunu polis bilebilir. Polisinde görevi bu değil mi zaten. Oda üzerine düşeni yapar ve soruşturur.