Merhaba,
Birkaç gündür bu sektörü incelemeye başladım fakat diğer arkadaşların da dediği gibi video ve kişi karşaması çok fazla. Konuda yer alan kanalların videolarını izleyeceğim.
Sizden genel ve basit anlamıyla FBA nedir, nasıl yapılır yorumu alabilir miyim?
Aynı zamanda konuyu sonuna kadar okudum. Sermayesi olmayan kişi Amazonda satış yapamaz mı? Veya en az ne kadar sermayemiz olması gerekiyor?
Bu arada hazırda açtığım bir butiğim var ve Instagram üzerinden satış yapıyorum. Kategorim özel tasarım el yapımı ürünler diyebilirim. Bu noktada ürünümü Etsyde satmak yerine Amazonda nasıl ve hangi yol ile satabilirim?
Merhaba son sorunuza cevap vereyim ilk sorunun cevabı youtubeda binlerce içerikte var.
2020 jungle squat raporuna göre amazonda en çok satan kategoriler kitchen,sports outdoor ve oyuncak kategorisi gelmekteydi başta.
listede sonuncu handmade yani el yapımıydı. listede sonuncu olması başarısız anlamına gelmesin milyon dolar satısları olduğundan eminim.
handmade ürün satanlar genellikle etsy'de satış yapıyor. amazonda olabilir rakip analizi anahtar kelime analizi yapıldıktan sonra net bir şey söylenebilir ama genellikle etsy'de satılıyor.
etsy konusunda selim özdemir'in kanalını takip etmenizi öneririm.