senin kadar cahilini görmedim demeyeceğim ama gördüm. avrupada ortalama 100 kişinin 80 inde araba var türkiyede 100 kişiden 20sinde. inanmıyorsan git bak istatistiklere he baksan da gelip haklısın yazmicaksın çünkü yazabilecek biri olsan bana karşı gelmezdin.
4 kalorifer peteği yanıyor ve 500 tl geldi. elektirik 200 geldi. su 100 geldi. 4 kişilik ev ekstra bir şey yok. inanmıyorsan faturaları atarım ama kanıtlarsam özür dileyeceksin ve bir daha oy atmıcaksın.
kuyruk göremiyorum diyorsun tanzim çadırlarını unuttun galiba. he bir de şuna bir bak :
https://www.instagram.com/p/COSWTqTn5uN/
devlete çamur atan millet diyorsun ecevite yazar kasa atanları savunuyorsun. sizler her zaman bu devletin üzerindeki kanser hücreleri oldunuz. bak sana 3 4 tane kanıt sundum sen yine de dikine gideceksin. aa oha doğruymuş demeyeceksin. araba yokmuş demeyeceksin. patates kuyruğu var demeyeceksin.
son bir soru daha. az karakterin varsa yanıt verirsin. şuan dünyadaki ülkelerin kaç tanesinde dolar kuru 8, enflasyon %40 , faiz %19.
5 ülke say hadi bana.
Öncelikle yazdığın argo kelimeler ve hakaret içerikleri ile ne kadar düşük bir seviyede olduğunu anlıyorum. Karakterimi sorgulamak senin gibi düşük seviyelerde ki insana mi düştü? Boş boş konuşma bak işine... Avrupa araba üretirken biz kanun çıkarmaya çalışıyorduk

Bu şekilde de düşün