hocam sen kendi işine baksana yav. napıcaksın alkol yasağını. özgürlüğümüzü kısıtlıyorlar diye iktidara geldiler şimdi de bizim özgürlüğümüzü kısıtlıyorlar. sen önce 1000'tlye muhtaç olan halkın neden 1000 tlye muhtaç olduğunu düşün. 1000 tl dediğim de 1 doğalgaz 1 elektrik ve 1 su faturası = 1000 tl
yardım konusuna gelecek olursak evet. ülkedeki bütün fakirlere verilmesi lazım. ne o öyle 1 sene önce alanlara verilmemesi. amerika bastı parayı verdi aile başı 5500 doları. alım gücüne vurursak türkiyedeki gibi 5500 tl de değil he. en az bi 15 bin tl verilmesi lazım türkiyede eşitlenmesi için. 15 bin yerine 0 tl veriliyor. ve halk hala pısırık pısırık her denileni kabul ediyor. yapcak bişey yok. 1970'de yağ kuyruğu vardı şimdi yok. su içiyor musun evet. ekmek? evet. ŞÜKRET
Ben herhangi bir yağ kuyruğu göremiyorum, herhangi bir yokluk kuyruğu da göremiyorum. 84 milyon insan var bu ülkede %75 , %80 altında araba , elinde son model telefon, hatta yeni çıkan son model ilk bizim ülkede tükenen ps5 , iphonelar. Ne anlatıyorsun ki sen ? Şimdi buraya muhalefet yanlıları gelip, mesajımı alintilayip yazacaklar istedikleri kadar yazsınlar , takmıyorum kendilerini

Biz 3 kişi yaşıyoruz, aylık 1000 TL fatura odemiyoruz ? Taş çatlasın 250 TL ? Neyin kafasını yaşıyorsun ben anlamadım. Devlete çamur atarak nereye varacaksınız? Veya devletine çamur atan bir millet olmaktan ne zaman çıkacağız? Yorum yaparken kendi ve çevrenize göre yorum yapmayın...