Hiç aram yoktur ama gereksiz bir detaydı zaten onca şeyin içinde böyle şeylerle insanları tetiklemeye hiç gerek yok.
Komik geldiği için paylaşmak istedim detayın altını çizdim.
Heh seçme haklarımızdan mini minnacık bir parçayı geri kaldık. Kalan %99.9999'a inşallah.
Hocam ben Müslüman değilim. Ramazan vs günah çok umurumda değil. Yasak kalktığı için çok mutlu oldum. 20 gün alkolsüz geçmezdi.
Anlayışınız için teşekkürler hocam. Bende aynı anlayışı Müslüman arkadaşlara gösteriyorum. Kutuplaşmak yerine karşılıklı saygı çerçevesinde çok rahatça yaşayabiliriz.
Saçma bir yasak yüzünden konuşulan şeylere bak.
Milleti gaza getirmenin ne gereği vardı?
Alkol ile pandeminin ne alakası vardı?
Boş işlerle uğraşıp duruyorlar...
Pandemi var diye alkol yasağı gelmedi. Sokağa çıkma kısıtlamalarında alkol satışı yasaktır. Yeni çıkan bir şey değil her zaman böyledir.Seçimlerdeki sokağa çıkma kısıtlamasında da yasaktır. Olağanüstü bir durum olduğundaki kısıtlamada da yasaktır. Çünkü sokağa çıkma kısıtlamaları ile ilgili yönetmelik çok eski anayasalardan beri böyle. Burada asıl istisna satışa izin verilmesi olur. Türkiye cumhuriyeti tarihinde daha önce hiç bir sokağa çıkma kısıtlamasında alkol satışına izin verilmemişti, doğruysa bu ilk olacak