Hocam E-devlet harici hiçbir yer vermiyor artık geçerli olmayacağı söyleniyor. Polise E-devlet üzerinden alınmayanlar hariç geçersiz dendikten sonra geri kalan polisin insiyatifine kalmış durumda. Pandemide bu kadar yükü çeken bir sektörün böyle kenara itilmesi çok saçma muafiyet kapsamındaki Nace kodlarına bakıyorum sırf üretim geçtiği için saçma sapan sektörlere izin verilmiş. Sizce Hepsiburada gidip valilikten izin mi almıştır
Hocam muhasebeciyi aradım şimdi, aldığımız belgenin geçerli olduğunu bu gün içinde izin kağıtlarının elimize ulaşacağını söyledi. Müsait olduğunda nasıl alındığını detaylıca mail atmasını rica ettim, anlattıklarımın üstüne evrak belge alınma durumlarınıda ekliyeyim ancak yasaktan önce başvuruyla sonra başvuru şekli değişmiş olabilir geldiğinde buradan bilgilendireyim herkesi ancak muhaseebci geçerli hala diye biglilendirsede burası Türkiye herşey olabilir.

Hamile eşimi hafta sonu yasaklarında karakolu arayıp bilgilendirdiğim halde polis çevirmesinde ceza yedim hastane kaydını gösterdiğim ve ev güzergahında olduğum halde yedim birde bu cezayı. Sonradan başvurup cezayı sildirdim ancak dediğim gibi saçma bir süreçten geçtim burası Türkiye
Ankara esnaf ve sanatkarlar odasından e-ticaret firması olarak kısıtlamadan muafiyet belgesi.
Bu belge dışında hiçbir şey geçerli değil diye açıklaması var odanin.
Ticaret odaları ücret almıyor, esnafın odası alıyor gerçekten çok saçmaymış. Tüm odaların bu süreçte esnafın yanında olması gerekirken, tabi normalde olması gerekenleri beklemek dahada saçma