Astra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adamın işine sahip çıkmıyor olmasıyla kendi hanenize bir puan yazmanız doğru değil.

Bundan sonrasını kendi adıma yazıyorum;

Programın birden fazla kişiyi takip etmiyor olması alınırken büyük ihtimal biliniyordur. Bilindiği için o konuya yapacak bir şey yok.

Fakat takılma problemlerinin bilinmeme ihtimali olduğunu düşünüyorum. Takılma problemleri bilinmeden satın alındıysa öncelikle ücretsiz olarak takılma problemlerini aşardım.

Takılma problemleri de kabul edilerek alındıysa, herhangi bir ücretsiz destek vermeden sektöre girmeyeceğim de denmediği için kendi yoluma bakardım. Tekrarlıyorum; bu durumun bana göre adamın işine sahip çıkmaması ile kesinlikle alakası yok.
hocam öncelikle kendimi haklı çıkartmaya çalıştığım falan yok açıkçası. programdaki tüm sorunları başlıkta satın alan arkadaşlar için de yazmıştım programı satın alan kişiye de dile getirmiştim. Bahsettiğim takılmalar sorun yaratan şeyler değil, ufak ayrıntılar açıkçası fakat mükemmel olmadığı için takıntı haline gelmişti benim için. Programda söylemediğim bir sıkıntı çıksaydı zaten ilgilenirdim, sonuç olarak haberi olmadan alıyor. ama her şeyin farkında olarak almıştı programın dağıtımını. Az önce arkadaşla konuştum, yarın satış konusunu da üzerime alacağım.