Ben backlink hizmeti yapıyorum, 1 sektörden sadece 1 kişi alıyorum, 1 sektörde onlarca kişiye hizmet vermiyorum. Bana uygulamayı satan kişi aynı uygulamanın daha iyi versiyonuyla rakip olarak geliyorsa karşıma ben buna üzülürüm, eğer başkası rakip geliyorsa kendim geliştirmediğim için üzülürüm.
Arkadaşın yazısından alıntı yapmak istedim;
"
Programı sattığım arkadaşla ücret karşılığında programı geliştirebileceğimiz konusunda anlaşmıştık fakat benden ücretsiz bir şekilde yapmamı istedi. Forumda hakkında açılan kendine ait olmayan şirketleri yönetiyor gibi gösterip insanları dolandırdığı konusunda şikayet edilmesinden dolayı ( destekleyici birkaç olayı bana da yaptı ) önden ücret almadığım sürece programı onun için geliştirmeyeceğimi söyledim. Sürekli programı almak isteyen kişiler bana ulaşıyor, satıcının ben değil x kişisi olduğunu söyleyince x kişisinin görüldü attığını dile getiriyorlar. "
ortada böyle bir konu var ve konuyu açan kişi aynı sektörde ürün satışı yapıp yapmayacağını belirtmedi ise, farklı bir isimle bence yazabilir..
Saygılarımla.