Merhaba Değerli Forum Üyeleri,

Forumdan uzaklaştırılmamak için küfür edemediğim, ancak bildiğiniz ve bilmediğiniz bütün küfürleri içimden kendisine ettiğimi bilmenizi isterim.

İlk görüşmemizde talep edilen hizmeti ben tedarik edememişim, Aynı sektörde hizmet veren bir arkadaşıma yönlendirmiştim, onu da aynı şekilde tokatlamış ve coşkun abiye durumu belirtmiştim. Kendisine bilgilerini iletmiştim.

Bir kaç gün sonra yani 9 ay kadar önce bana tekrar yazdı. Bana alınan hizmetin ödemesini(4,300₺) bir başkasının banka hesabından benim hesabıma gönderiyor. Burada para gönderilen hesap sahibinin olaydan haberi yok. Adamın ismi Mehmet, atanamamış bir öğretmenmiş hesabından kredi başvurusu yapılıp tutar benim hesabıma aktarılıyor. 9 ay boyunca beni kimse arayıp sormuyor(muş). Adres değiştirdiğim için, tebligatlar eski muhtarlığa yapılmış, 1 gece gözaltında kaldıktan sonra sabah adliyeye getirdiler.

Olayın aslını astarını adliyede öğrendim. Avukatım Kubilay beyden Allah razı olsun savcı ile görüşerek, dosyayı incelememiz için süre istedi. Hakimin segbisi olduğunu segbis bitimine kadar müsade edebileceğini sonra ifademi alacağını söyledi. Ödemenin geldiği tarihteki kayıtları ve faturaları kontrol ettim paraşüt üzerinden. Çok şükür ödeme yapan isime fatura kesmişim, konuşmaları da CRM üzerinden yedek olarak yüklemişim.

Hemen adliye içerisindeki kırtasiyeden avukat hepsini bastırdı ve kendimizi savunduk. O kadar kötü bir durum ki, elimde kelepçe, yanımda polis. Görüştüğüm Telefon numarasını arama kutusuna yazdığım da karşıma çıkan it oğlu it seyit çıktı. Forumdaki tüm konuları, Coşkun abinin de açmış olduğu ekran görüntülerini de alarak beyanda bulunduk. Eğer bu işlem için fatura kesmemiş ve elimde konuşma kaydı olmamış olsaydı, gerçekten hayatım kararacaktı.

Avukatım Kubilay Bey, bu olayda suçsuzluğumun ispatı için detaylı bir araştırma içerisine girdi. Eğer, mağdur olan, davama katılmak isteyen arkadaşlar varsa, bu it oğlu it tarafından mağdur edilen insanların tanıklığına da ihtiyacım olacak. Bütün masraflarınızı karşılayacağım.

Mahkeme istanbul 45.asliye de görüldü, çağlayan adliyesinde.

Sizlere tavsiyem, 5₺ dahi alsanız fatura kesin, fatura kesemiyorsanız açıklama yazdırın.

Sanırım bu olay yüzünden bir kaç gün inzivaya çekileceğim.
Herkese iyi akşamlar ve hayırlı sahurlar diliyorum.