Yırtdışında ki tırcı bu ülkede ki aktörden, oyuncudan iyi kazanıyor burdan gidip tırcı olan oyuncuları biliyoruz, bu ülkede doktorluğu bırakıp yurtdışında garsonluk yapıp daha iyi yaşayan var görüyoruz, bu ülkede yıllarca iş bulamayıp açlıktan kıvranıp gittiği yurtdışında bizim bir yılda yediğimiz eti 1 ayda yiyenler var biliyoruz.

vasıfmış. Sen ne kadar vasıflısın çok merak ediyorum acaba ayda 1 yurtdışı tatili yapabilecek bütçede misin ? Ayda kaç kg et yiyorsun yada ayda kaç para biriktirebiliyorsun ? Hani çok vasıflısınız ya. )) Yurtdışında ki refahın %20 si yok bu ülkede neyi ne kadar yapacağınız tartışılır tabi de.

Ben ayda 10k kazanıyorum minimum yapamıyorum ayda bir tatil yada onlar gibi para biriktiremiyor et yiyemiyorum. Birim miktarla 10.000$ kazansam yapabileceklerimin bi sınırı dahi yok.

boşa uğraşmayın arkadaşlar bazı insanlar böyledir suratına tükürsen yarabbi şükür der.

milletin ülkesinde halka para dağıttılar harıl harıl üstelik vatandaşı olmayan insanlar dahil, bizim ülkede hükümet halktan para topladı. Aldığı para nerde belli değil, 15 Temmuz şehitleri ve gazileri için toplanan para nerde belirsiz, 128 milyar dolar nerde belirsiz.

elektrik firmalarının pandemide yaptığı zararı bile halkın faturasına iteliyorlar bunlar hala vasıf diyor. Bu ülkede yağa alarm takıyorlar artık bi uyanın da balığa gidelim.

Ama anlamamanızı anlıyorum size küçüklüğünüzden beri tamah etmeniz, şükretmeniz öğretildi hiç bir zaman o kadar refah bi ülkede yaşamadınız.

Zombisiniz, yaşamayı bilmediğinizden yaşamak isteyenleri anlayamıyorsunuz.