Para kazanma niye açılmasın? Youtube'de binlerce vine videoları var. Üstelik vine'ler kendilerine bile ait değil ama kazanıyorlar.
Hocam teliflik bir durum olacağını düşünmüyorum şöyle olasılıkları yazayım ben size. Araç içi kamerada radyodan ya da o ortamda olan şarkıdan telif yiyebilirsiniz titiz izleyip titiz editlemek gerekiyor.
Araba kazaları çok izlenir mi bilmiyorum ama bana kalırsa Türkçe üzerine içerik üretmeyin mesela örnek bir başlık vereyim ''Car Crash Compilation 2021 #1'' gibi bir başlık içerisinde 10-15 dakikalık bir video.
Özgün açıklama, Özgün edit, Kaliteli kanal tasarımı ile yavaş yavaş kitle elde etmeye başlarsınız. Hemen pes etmeyin 10-15 video atıp etkileşim gelmesini beklemeyin üretin hatta ilk zamanlar para kazanma düşüncesiyle bile bakmayın.
Youtube eskiden direk kanalların para kazanmasına izin veriyordu ama şimdi 1000 abone ya da 4000 saat mi artık bilmiyorum böyle şartları yoktu. Bir ara ytspamcılar çok tadını tuzunu kaçırdı işlerin böyle önlem alındı. Tabi bunun için mi alındı bilinmez. Başarılar kolay gelsin size