Arkadaşlar öncelikle BINANCE.COM ve TRBINANCE.COM işlemlerini karıştırmayın. Bir arkadaşımız BINANCE.COM WISE arasında sıkıntı yaşamış ama soruyu soran arkadaş TRBINANCE.COM olayını sormuş.
- Hangi bankadan HAVALE / EFT yaparsanız yapın fark etmez hesabın (para yolladığınız banka hesabı) kendi adınıza olmasına ve TRBINANCE.COM bilgileri ile örtüşmesine DİKKAT edin.
- Açıklama kısmına ben hiçbir şey yazmıyorum. Bir kez de kendi ismimi tam olarak yazdım. Her hâlükârda 1-2 dk içerisinde hesaba direk geçti. Yatırma ve çekmede herhangi bir sorun yaşamadım.
Bazı bankalar (Örneğin Ziraat) güvenlik açısından ilk kez buraya para yatıracağınız zaman sizi sistemden atar. Öncelikle ufak miktarlar (4 hane gibi) yatırın ve ardından bunları yükseltin. Eğer ki tek seferde ciddi miktarlar yatıracaksanız telefon bankacılığı şifresi alın ve direk telefon üzerinden HAVLAE yaptırın istediğiniz miktarı yatırtabilirsiniz. Tabii ki bunlar TRBINANCE / BINANCE seviyeleriniz ile de ilgili olacaktır.
Not: Bilgilendirme amaçlı yazılıştır. Herhangi bir tavsiye içermez ve bankadan bankaya farklılıklar olur.