Mesele orda zten 😅 ben şuan boş olan vaktimi bir boş için harcıyorum ama anlaşılması akıl zeka ve IQ gerektiren metaryeller ile 😅 anlamanı beklediğini mi zannettin 😅😅 tatlı hınzır seni güldürdün beni ♥️😂
foruma yeni üye olduğumda ben de bu tarz paylaşımlar yapıp "siyasete çekmeyin" diyordum. o yüzden sizi anlıyorum
hala izleyen var mı bu kanalı?
Hadi gene iyisin o zaman bedavadan gülüyosun parada vermiyosun hınzır seni
autocad'te 25mm çap çizsem içine rahatça sığacak insanlar hınzırlıktan söz ediyor
Ha bide gerçekten izlemiyorum çünkü daiama aynı haltlar dönüyo gündemi ezberlediğimiz için kimin ne zaman ne şekilde nasıl bi yalan söyleyeceğini, mesajlarımı da kimin ne zaman ne şekilde kendi karakterlerinin durumunu içeren (gereksiz yazmanı kastettim🤭

mesaj yazacağını üç aşşa beş yuksrı biliyorum 😅😅 izleyeni de izleteninde izlemeye inde 😂😂
(Tekrar Not: bak kendime de laf soktum bidaha gül) 🤣🤣🤣🤣
Saol gereksiz betimleme için, en son lisede böyle atışmıştım 😂😂 bana ergen yıllsrımı hatırlattın. Hatta makine bölümü okurken AutoCAD solid kullanıyorduk demi ya ahh mazi ahh sen nelere kadirsin bide şu ciddiye almadığım (25mm)ÇAPSIZ arkadaşa bileyler öğretsen keşke 😅😅
bizde para az fakiriz. autoad yerine çakması zwcad kullanıyoruz

yaş konusunda şahsımla atışmamanı da şiddetle tavsiye ediyorum. çapı beğenemediysen rectangle ile de ifade edebilirim düşünce yapını. tercihi sana bırakacak kadar da centilmenim
Neyi niye uzatıyosun bilmiyorum

ama ısrarla yaşına verip çapsızlığının olmaması ve/veya 25mmden küçük olması sebebi ile liseli yıllarımı hatırlayıp o dönemler edindiğim tecrübeyi sahada kullanmak istiyorum 😂😂
Rectangle konusuna gelince, sen nasıl ifade edeceğini bana anlat, ben anladığım kadarıyla NıdeJS react flutter Python vb. bi kaç dilde örnekleyim sana

içlerinden beğendiğin hangisisyse onla ifade eder hatta geliltirebilirsin daha iyisini

tabi çapı doğru hesaplarsan 😅😅😅
Laf sokma fırsatların için çok teşekkür ederim keyfinin yerine gelmesine sebep oldun Allah ne muradın varsa versin 😂😂😂😂
Aynen hocam. A haber devlet için haber yaparken fox TV de muhalefet daha da acısı yabancı ülkeler için yalan haber yapıyor. Hepsi tarafı ve menfaatçi
bu kadar cümle kurupta hiçbir şey anlatamamak bu olsa gerek. Okurken ben yoruluyorum ve boş yere zaman kaybı yaşıyorum. Ahaber gibisin
Ne amaçla paylaştınız peki?
@Report; ilgilinirmisiniz lütfen
A haber yalan haber üzerinde üstün ödül almış bir kanaldır
Terör ve terörist destekçileriyle el ele kol kola gezen vatansever siyasiler, seçim öncesi sözüm ona televizyon kanalında sorulacak soruları önceden alıp tarafa el altından bi otelde buluşup teslim eden üçkastçı Mert ve dürüst muhabirler, komşusu açken tok yatan ve sakat saçma eleştiren, ne dinden ne imandan bi haber ilahiyat profesörleri ve Ajdar gibi megastarlarımız bizim. boş beleş saçmalıklarınızı yeniden görmemek dileğiyle,,,, bize bu kaliteli değerler yetiyor hatta artıyor. Şimdi herkes işine baksın. Her kuşu öptünüz bi leylek kaldı. Herkesin ağzında zerre yalan yok gibi herkes siyasi amaçla değil diyerek prim kasma peşinde..
(Not: A haber izlemiyorum.)
(Dipnot: Haber İzlemiyorum.)
Gezi parkı zamanında istiklalde 10 kişi toplansa yüzbinlerce kişi geldi diyen halk tv ile alay ederdim.Şimdi aynı şeyi a haber içinde diyorum. 2 Kanalda milleti yanlış haberler ile galeyana getirmek dışında birşey yapmıyor.Özellikle a-haber milleti aptal yerine koyma olayın çok abartıyor.
ben sadece habertürk izliyorum. kafam o yüzden rahat
bu kadar gereksiz açıklama sonrasında Ahaber izlemiyorum demek komediden ibaret olsa gerektir
hahahahahahaha bu ne ya
Bu habercilik değil, siyasi terörizmdir... Çağımızın Ali Kemal leri bunlar ..
Bu forumu bir çözemediniz ya burda siyaset yapılmıyor bu konuyu illaki çekerler siyaseti sosyal medya da yapınız.
Yalan dolan isleri onlarin omurgasina islenmistir (tabi omurga kalmissa artik!)
Kanal değil çıkar amaçlı suç örgütü.
Kirli siyasetin hepsi aynı A haberide aynı foxuda, a haber chpye atar tutar fox iktidara atar tutar sorsan hepsi iyidir ama hepsi birbirinden pislik.
Geçen gün de Üsküdar'daki halk ekmek meselesinde Üsküdar'da vatandaşlara soruyor. Yaklaşık 20 kişi ile röportaj yapıyor 1 kişi üsküdar belediyesi haklı diyor. Tabi o da özel olarak oraya getirilmiş belli. Akşam haberlerinde o 1 kişiyi gösteriyorlar.
Bereket versin başka bir kamera yapılanı çekmiş de dün başka bir mecrada gerçek röportajlar ortaya çıktı. 19 kişi İBB hakli diyor.
A Haber' i izlerseniz. "Vatandaş İBB'nin Üsküdar Belediyesinin uygulamalarını destekliyor. İBB işgalci" 😀
A haber ne kadar yalan haber yapıyorsa Fox da aynısını yapıyor. Her iki tarafın da medyası aynı.
İstersen FOX un yalan haberlerinin tescilli mahkeme kararlarını atıyım. FOX - Halk TV - KRT nedir? CHP -İT 'dır. Sen birilerine Ak-it dersen onlarda sana CHP-İT der. Terbiyesiz seni
Sağlıklı bir A Haber kadrosu rant için herşeylerini kullanabiliriz. Buna makatından haber yapmak da dahil.
Bunu yapma sebepleri Ekrem imamoğlunu kötülemek mi?
Bakın ben muhalifim. Ülkenin durumundan da çok çok rahatsızım ama artık açmayın böyle konular. Bu konunun tartışmaya gitmemesi mümkün değil. Ticaretinize bakın siyaseti de sosyal medya hesaplarınızda yapın. Yazık etmeyin üyeliğinize
Hocam bu bir haber kanalı yaptığı haberden bahsediyorum.Bu konuyu siyasete çekecek kişiden şüphe duyarım.
Bu konunun A partisi veya B partisiyle alakası yok.Burada bir haber kanalının yaptığı yalan haberi anlatıyorum.Başka bir gün gider B haber yapar onu da paylaşırım.Bu konuyu siyasete çekip ortamı kızıştıranlara söylüyorum; amacınız polemik yaratmak başka bir şey değil.Ben de biliyorum r10 da siyaset yapılmamasını fakat olay şu ki bir cümlemde bile parti ismi geçirmedim.Şuralara yandaş demedim.Yarası olan gocunur.Birbirinizi üzmeye gerek yok.Şakşakcılığa hiç gerek yok