Bana göre red cevabı gelir
Hocam tam olarak neyden dolayı ret gelebilir. Biraz daha detay verebilir misiniz?
İçerik çok az ve yetersiz
Bilemiyorum artık bana da öyle geliyor.
Hocam ben direkt siteharitanızın xml ine baktım sanırım 15 sayfanız var. Biraz daha artırırsanız onay verileceğine inanıyorum. Zira arkadaşlarıma destek olduğum blog sitelerinin hemen hemen değil, hepsi 25-30 yazıyla 3-4 günde onay aldılar.
Ve tavsiyem footer'i düzeltin. Bu yüzden de reddedilebilir. Yapım aşamasında gibi gözüken siteler kategorisinde değerlendirebilirler.
Kolay gelsin, bol kazançlar.
Hocam haklısınız biraz sayfa sayısı az işi yapan kişiyle konuşabilirim
Bence onay almaz.
SSL kurulumu yapmanızı tavsiye ederim.
İzmirde hizmet veren elektrikli scooter paylaşım girişimi: Sadece bu yazıya baktım ve kopya olduğunu gördüm. İçeriklerinizin aranma hacmi yok.
Etiketleriniz index almış onay alana kadar etiketleri indexe kapatmanızı öneririm. İndex alan etiketleri de Url kaldırma aracı ile kaldırabilirsiniz.
teşekkür ederim hocam değerli yorumunuz için. Etiketlerden kastınız önceki siteden kalan etiketler mi?
Hocam blogdan ve adsden ziyaden tıp ile ilgili ders kitapları satabilirsiniz. Fakültelerdeki arkadaşlarla iletişime geçin konuşun hocalar hangi kitapları aldırıyor diye daha sonra tedarikçi bulup reklamını yapın sitenin daha sonra alıcılar sizi bulur zaten
Hocam olaya bambaşka bir açıdan bakmışsınız

. Ama o kadar büyük bir sorumluluk altına girmemiz mümkün değil maalesef bizde öğrenciyiz çünkü. Fikriniz için teşekkür ederim.