ek olarak
@SagaNetwork; un kabinlerinde barindiran bir firmadan(sitesi bakimdaymis o firmanin) 8 tane sanal sunucu ek olarak baska birine devri bugun gerceklesen
@ShiftBil; firmasindada 12 adet sanal sunucum bulunmakta konuyu ozetlemeyi birakip asil konuya gelirsem devri gerceklestigi icin beni baska firmalara yonlendiriyor
@ShiftBil; hizmet suremin sonunda baska bir firma ile is birligi yapmam soylendi. Yani Her ay veri kaybi yasamadan bi durulmuyor gercekten benim uzuntum buna sabit bir hosting firmasina gecemedim bi uygun fiyatlandirma veren. Discord uzerinden satis yapan vergi levhalari bulunmayan sorunca baska firmalarin vergi levhalarini atan bazi firmalarda bulunuyor aslinda **Alt Bayi** denilen konu ekstra konuya gelirsek artik bu sekilde satisi birakip bide uzerine kendilerine site acip crackli whcms vb. kurup satislarina devam ediyorlar ve uzerine vergi levhasi soranlara sitemiz olmasa vergi levhamiz olmazdi ama sitemiz var vergi levhamizda var denmekte..
Vergi levhasız iş yapanları CİMER yoluyla şikayet edebilirsiniz. Türkiye yasalarınca bu yasaktır.