Site adresi : para724.com Kategori, sitenin içeriği nedir: Görev Sitesi Site için istenilen fiyat : Tekliflerinizi Beklemekteyim. Günlük hit sayısı: 200+ Ziyaretçi kaynağı: Sabit üyeleri,üyeler tanıtım amaçlı ücretsiz olarak youtubeda video çekiyor oradanda gelen oluyor. Domain bitiş tarihi : 03.06.2021 Üye sayısı : 750(devamlı yeni üye gelmekte) Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği Dahil. Hosting dahil midir: 2.5 ay Hosting bitiş tarihi : 12.07.2021 Banlı olduğu sponsor var mı: yok Banlı olduğu arama motoru var mı: yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil, awarder3(https://www.r10.net/script-satisi/23...1127479-a.html) 750tl fiyatı var lisansın. Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok ------------------------------------------------------------------------------------------- Hocalarım merhabalar,yeni sektöre geçiş yapacağımdan ötürü güzel kazancı olan sitemi satışa koydum.Siteyi alan kişiye görev sitesinden kazanç hakkında eğitim vereceğim yardımcı olacağım. Günlük ilgilenilirse yüksek miktarlar bırakmakta. Sitedeki üyelerin ödemeleri sorunsuz olarak yapılmakta. Aktif discord sunucusu 300+ üye Aktif instagram hesabı 300+ takipçi Siteyi alanlara verilecektir. duyurular ve güven amaçlı işlemler buradan yapılabilir.
Detaylı bilgi,iletişim için : pm veya 0551 129 76 bir bir