Cumhurbaşkanı tam kapanma açıklaması yaptığında tüm sınavlar ertelenecek demişti. Ancak İçişleri Bakanlığı, dün yada ondan önceki gün 81 ilin valiliğine genelge göndererek; bazı istisnai durumlar için muaflık olduğunu açıklamıştı. O açıklamada ÖSYM'nin yapacağı sınavlarda dahil denildi. Buna binaen dün ÖSYM, Ales sınavlarına 2 mayısta girileceğini duyurdu.
Ben Ales'e girmeyeceğim, ama İSG sınavına 9 mayısta girecektim mi desem, gireceğim mi desem ne desem bilemiyorum. Çünkü ÖSYM henüz sınava girilecek yerleri açıklamadı.
ÖSYM'yi aradım ulaşamadım. En son çare olarak CİMER'e yazdım. Bakalım inşallah 9 mayısa kadar ÖSYM ve/veya CİMER'den net bir açıklama ve gerekli duyurular yapılmış olur.
Konuyu açmamdaki amaç, eğer 17 mayısa kadar gireceğiniz herhangi bir sınav bulunuyorsa araştırın. Özellikle ÖSYM merkezli yapılan sınavlar muallakta görünüyor.