senın dedıgının gecerlı olabılmesı ıcın satısıda durdurması gerekmezmi? fiyat dusukken alan ınsanlar cuzdan acıldıgında o adettekı coin i borsa karşılayabiliyorsa sorun yoktur zaten. Thodex bu yuzden batmıstı. Fiyatı belirleyen arz talep meselesidir. Fiyatın oluşması konusunda senın kadar bılgı sahıbıyım belkı senden fazla. 10 gün boyunca cüzdanı kapatırsan insanlar karda zararda edebilir. Bu onun kendi tercihidir. Ama sen firma olarak buna müdahale etmen dogru değildir.

ModGift adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum anladığım kadarıyla borsalar hakkında bilgi sahibi değilsin, thodex'in 2 milyar dolar para kaçırdığını filan düşünenlerden misin? Peki sana şunu sorayım etrafında kaç tane thodex mağduru var? Thodex konusunu medya öyle bir hale getirdi ki, bilmeyen insanlarda sanıyor ki gerçekten o kadarlık bir mağduriyet var. Thodex'in durumu çok farklı bir olay. Detayları yakında gün yüzüne çıktığında bahsedilen paranın 10'de 1'i bile olmadığını göreceksin.

Senin borsalar hakkında bilgi sahibi olmadığını kurduğun cümlelerden çok rahat anlıyorum. Bu borsada fiyatların alıcı ve satıcı arasında oluştuğunun ispatı olan bir durum karşısında diyorsun ki fiyatlar neden aşağıda? Neden aşağıda olabilir sence? Elinde coin/token bulunduran adamlar cüzdan kapalı olduğu için nakite dönmek istiyor, alıcılar ise cüzdan kapalı olduğu için diyor ki ben risk alıyorum fiyatı aşağıdan almak isterim ve fiyatlar serbest piyasa sebebiyle aşağıda kalıyor. Sen istiyorsun ki borsa gelsin fiyatı manuel manipüle etsin. Cüzdanlar kapalı olmasına rağmen fiyatlar aynı seviyede olsaydı işte o zaman bir şeyler demeye hakkın olurdu bende seni savunurdum. O borsada Alan kişide, Satan kişide cüzdanın kapalı olduğunu transfere açık olmadığını biliyor.

Ayrıca bu başlıkla ve içerikle ilgili suç işlediğinin farkında değilsin. Mesajında bahsettiğin gibi bir düşüncen varsa Cimer'e yazabilirsin, gerekli mercilere şikayete edebilirsin. Ama böyle orada da böyle oldu gibi cümleler kurarak tüzel bir kurumu kim olursa olsun karalayamazsın. Umarım biran hukuksal olarak bilgi edinirsin ve bu yanlışından dönersin.