2-3 yıldır türknet kullanıyorum henüz teknik destek alacak hiçbir sorun yaşamadım, saydıklarımız bir artı değil Telekom için.
Sen sıkıntı yaşamadın diye başka bir insan yaşamıyor ve yaşamayacak anlamına gelmiyor.
Senin bulunduğun bölge altyapısı iyidir, kablolarda sıkıntı yoktur, hiç arıza ile uğraşmazsın.
Ufak bir örnek vereyim arıza birimine baktığım için söylüyorum:
Türk Telekom tarafına IP alamıyorum diye arıza geliyor. ( Bütün firmalardan )
Türk Telekom abonesinin sistemden kontrol ediyorum, birkaç işlemde sorunu çözüyorum, çözemezsem müşteriyi arıyorum ve şunu böyle yapın, şunu şöyle yapın, 1 müşteri ile 30 dk konuştuğumu bilirim. Ama düzelmişimdir.
Vodafone, Turknet abonesinin ki geliyor, abone bakıyorum Türk Telekom değil, sisteme bakıyorum, normalde IP alması lazım. Arıza giderildi. Telekom kaynaklı sorun yok diye düşüyorum. Turknet sistemlerinde 2 gün bekliyor, sonra abone müşteri hizmetlerini arıyor, o tekrar arızayı atıyor Türk Telekom tarafına. Bakıyorum arızayı daha önceden düşmüşüm, aynı sorun mu evet. Sorun giderildi. Türk Telekom kaynaklı değil.
Sonra 2-3 gün daha bekliyor, sonra bakıyorlar modem de sorun. Bu kısa bir arıza. Port arızasını demiyorum bile.
Türk Telekom hiçbir şekilde, farklı firma müşterisini aramak zorunda değil, sorumluluğu da yok.