Üstat bu KTN noktası işini bende Sivas da yapsam. Tatmin edici bir gelir sağlayabilirmiyim ? Memnunmusunuz işinizden. Ayrıntılı yazarsanız memnun olurum ...
PM ile ilettim hocam.
Yurtiçi Kargo ve ya kaymakamlık tarafından adınıza belge düzenleterek işinizi garantiye alabilirsiniz. Ancak inceleme yapan memurlara gerekli açıklamayı ve belgeleri göstermeniz durumunda ceza yazacaklarını sanmıyorum. Zaten aşağıdaki maddeye göre açık olmanızda problem yok. Siz bir nevi depolama faaliyetine aracılık ediyorsunuz.
Ürün ve/veya malzemelerin nakliyesinde ya da lojistiğinde (kargo dahil), yurt içi ve yurt dışı taşımacılık, depolama ve ilgili faaliyetler kapsamında görevli olanlar
İlginize teşekkür ederim. Yurtiçi ile görüştüm sözleşmeyi taratıp atabiliriz onu gösterirsiniz dedi ama sen açık kalabilirsin sen kapalı kalacaksın şeklinde bir yazı verme yetkimiz yok dedi. Kapıda zaten teslim noktası olduğumuza dair çıkartmalar var. Yurtiçi ile yaptığımız sözleşmenin de çıktısını alacağım. Telefonumuzda kargo alış, teslim etme gibi işleri yaptığımız resmi uygulamada var buna rağmen bir sorun olur mu olmaz mı bilmiyorum