Gerçekten hobi olarak yapıldığı doğrudur. 2016 da ilk internet radyo mu açtım 2018 de sattım, zararı yok denecek kadar az olan bir sistem (domain +host +radyo host yıllık 300 350 tl civarları). İlk radyomu merak amaçlı açmıştım ardından ilgilenemediğimden sattım. 3 yılda yapmış olduğum zararı çıkarttım satarken.( anlık dinleyici 10-20 dinleyici arası dolanıyordu). Bu yıl 2. Radyomu açtım oda güzel gidiyor her şeyi bildiğimden ötürü zor olmadı ama değişen bir kaç sistem vardı.Şuan ki radyomda 2 ay felan oldu 4-6 dinleyici arasında dolanıyor

Radyo host alcak olanlar için fiyat konusundan çok auto dj alanına bakmak lazım. Bence sektörün lideri yayin.com.tr hem fiyatlar uygun hemde yönetim paneli iyi. 2. Firma olarak güzel hostingin radyo host paketini öneririm ilk radyomu oradan açtım hiç sorun taşamadım ama whmsonic panel biraz sıkıntılıydı. Şuan yayin.com.tr ile çalışıyorum destek konusunda biraz yetersizler mail + destek sisteminden yazıp sonuç alamadım arayıp çözebildim bir kere bir problem hakkında. Merak ettiğiniz sorular varsa cevaplayabilirim.